14.11.2022

14 листопада – Всесвітній день боротьби з діабетом

Ця дата нагадує нам про невпинне поширення хвороби й про те, що легковажити її наслідками не можна. Майже 3% первинної інвалідності дорослого населення України виникає саме через цукровий діабет.
05.07.2022

Індивідуальне виготовлення лікувальної косметики від українського виробника!

Маючи величезний досвід аптечного виробництва лікарських засобів, навички аптечного технологічного процесу та власну виробничу базу, ми гарантуємо професійне, якісне та швидке приготування лікувальних косметичних засобів.
16.05.2022

Нежить у дітей: що можна і не можна

Деякі батьки не сприймають нежить як серйозний та небезпечний стан у свого малюка. Але він значно погіршує самопочуття, тож терпіти його не варто.
12.03.2022

Компанія «Исток-Плюс» готова забезпечити виробництво необхідних лікарських засобів

У цей складний момент компанія «Исток-Плюс» готова забезпечити виробництво наступних необхідних лікарських засобів на власних виробничих потужностях у тому числі і ВТМ (власна торгова марка)
12.03.2022

Деякі питання обігу та відпуску лікарських засобів в умовах воєнного стану

Компанія «Исток-Плюс», маючи Ліцензію на право виготовлення лікарських засобів в умовах аптеки  (серія АЕ №522416 від 16.09.2014 р.), пропонує виготовлення екстемпоральних лікарських засобів на замовлення іншим ліцензіатам з роздрібної торгівлі лікарськими засобами.
11.03.2022

У місті Запоріжжя працюють наступні аптеки

Поки, нажаль, на території України тривають воєнні дії, задля підтримки населення у місті Запоріжжя працюють наступні аптеки, аби всі, кому потрібно, змогли придбати ліки
07.03.2022

ТОВ «Исток-Плюс» продовжує працювати

Розуміємо всю складність часу та ситуації, проте ТОВ «Исток-Плюс» продовжує працювати, якщо не в штатному режимі, то із застосуванням усіх можливостей
01.03.2022

Боротьба із російськими загарбниками триває

Боротьба із російськими загарбниками триває. Те, як швидко настане наша перемога, залежить, зокрема, і від того, як ми будемо підтримувати Збройні Сили, медиків та один одного